Obagi Blue Peel RADIANCE

Obagi Blue Peel RADIANCE is een zachte maar effectieve peel bestaande uit een unieke mix van zuren die geschikt is voor alle huidtypes. Deze licht chemische peel kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen zoals zonneschade, acne littekens en om melasma te verbeteren.

De Obagi Blue Peel RADIANCE verwijdert dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en verfijnder wordt. Met nauwelijks of geen downtime kan Blue Peel RADIANCE  het uiterlijk van de huid verbeteren door het strakker, gladder en egaler te maken.

Wat is eigenlijk een chemische peeling? Een chemische peeling is een minimaal invasieve behandelprocedure waarmee het uiterlijk van de huid wordt verbeterd. Tijdens de procedure wordt de Blue Peel RADIANCE aangebracht op gezicht en desgewenst kunnen nek, decolleté en handen worden meegenomen. Zo worden alle dode huidcellen verwijderd en de huidvernieuwing gestimuleerd.

U bereikt al na één behandeling met de Obagi Blue Peel RADIANCE resultaten, hoewel voor de beste resultaten een kuur van 3 peelsessies ( met tussenpozen van 2 weken) een verbeterde huidstructuur en een optimaal stralende huidteint teweeg kan worden gebracht. U kunt milde roodheid en schilfering ervaren na uw Obagi Blue Peel RADIANCE behandeling.

Obagi Blue Peel RADIANCE, een veilig alternatief voor de TCA Peeling

Waar bij een TCA peeling een lange downtime nodig is, is er bij de Obagi Blue Peel een maximaal effect met minimale downtime. Waar de TCA peeling als pijnlijk wordt ervaren is de Obagi Blue Peel veel aangenamer en zachter om te ondergaan.Net zoals bij de TCA peeling zal uw huid er na de Obagi Blue Peel weer egaler, stralender en strakker uitzien. Het is dus een oppervlakkige peeling welke gebaseerd is op salicylzuur en kan toegepast worden op een breed spectrum aan huidtypes.

Toepasbaar bij;

Fijne lijntjes en rimpels, milde tot matige photoaging, ruwe en oneffen huid, grote poriën, acne.

Afspraak inplannenBekijk tarieven

Een Obagi Blue Peel® helpt de volgende huidproblemen te behandelen:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Milde tot matige photoaging
  • Ruwe en oneffen huid
  • Grote poriën
  • Acne
  • Huidverslapping
  • Ruwe textuur