Ergert u zich aan rode adertjes, pigmentvlekjes of andere huidoneffenheden? Met Tele’way zijn uw huidproblemen binnen enkele minuten verleden tijd! De behandeling is kort en levert direct verbluffende resultaten op. Daarnaast is het vrijwel pijnloos en kent het geen bijwerkingen. Prijs op aanvraag.

Ontdoe uzelf zonder littekens van:
– Tele’s (gesprongen adertjes)
– Spider Naevi en bloedspatjes
– Fibromen
– Wratten, steelwratjes
– Pigmentvlekjes (ouderdomswratjes) en andere huidonregelmatigheden

Wat zijn tele’s?
Tele’angiectasien zijn verwijde haarvaatjes die niet goed functioneren, waardoor bloed erin blijft staan en zichtbaar wordt als kleine rode adertjes in de huid. Adervertakkingen bevatten donkerrood bloed, terwijl helderrood bloed meestal slagaderlijk is.

Oorzaken van rode adertjes
Rode adertjes kunnen ontstaan door verschillende factoren, waaronder zwak bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, overmatig alcoholgebruik en hoge bloeddruk. Externe factoren zoals schaafwonden, agressieve cosmetica en temperatuurschommelingen kunnen ook een rol spelen. Gelukkig kunnen tele’s bij vrijwel iedereen worden verwijderd.

Hoe werkt het?
Het Tele’way-apparaat maakt gebruik van de unieke USHF-technologie (Ultra Short High Frequency), die al jaren effectief wordt toegepast in zowel de medische als cosmetische wereld. De behandelingen zijn kort en leveren direct resultaat op. In sommige gevallen zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van het aantal gebieden dat behandeld moet worden. Wij werken met de hoogste mate van deskundigheid en veiligheid en gebruiken uitsluitend wegwerpmateriaal voor optimale hygiëne.

De hoogfrequente wisselstroom genereert warmte die door een zeer dunne naald stroomt. De naald behandelt de huid en coagulatie (bloedstolling) vindt plaats, wat zichtbaar direct resultaat oplevert. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus en bloedblaasjes.

Bij (steel) wratjes e.d. vormt zich na de behandeling een korstje dat na enkele dagen afvalt. De onderliggende huid is glad en roze en kleurt na verloop van tijd normaal bij. Voor pigment- en ouderdomsvlekjes wordt het te behandelen gebied licht geschraapt met de naald, waarna een klein schaafwondje ontstaat en een korstje vormt. Na enige tijd valt het korstje af en is het vlekje verdwenen.

Om het resultaat te optimaliseren, krijgt u in de salon advies over hoe u de behandeling thuis kunt ondersteunen.

Nazorg na de behandeling
Na de behandeling kunt u irritaties ervaren, zoals plaatselijke zwellingen en roodheid. In de meeste gevallen vormt zich een korstje dat na ongeveer 10 dagen vanzelf afvalt. De behandelde plek geneest doorgaans binnen een paar dagen, maar kan enkele weken tot maanden roze/roodachtig van kleur blijven. Dit normaliseert na verloop van tijd.

Hoewel zelden voorkomt, bestaat er een kleine kans op weefselveranderingen of littekens. Vooral als de instructies niet worden nageleefd, kan een overmatige gepigmenteerde beschadiging ontstaan, die meestal binnen 3 tot 6 maanden verdwijnt.

Na de behandeling krijgt u een verzorgende crème mee naar huis.