Wat is DMK Enzyme Therapy?

DMK Enzyme Therapy is een geavanceerde paramedische behandeling gericht op het verbeteren van de structuur en functies van de huid tot op cellulair niveau. Deze therapie is gebaseerd op enzymen en kan worden ingezet voor diverse huidproblemen en -condities. DMK onderscheidt zich door zijn unieke aanpak en de indrukwekkende resultaten die het kan bereiken.

Wat zijn enzymen?

Enzymen zijn eiwitten die in elke cel van ons lichaam voorkomen en chemische reacties kunnen activeren. Ze spelen een essentiële rol in het opbouwen en afbreken van stoffen in ons lichaam. DMK Enzyme Therapy gebruikt deze enzymen om afvalstoffen en schadelijke stoffen af te voeren en de huid te herstellen, bijvoorbeeld door de aanmaak van collageen te stimuleren en de zuurstofvoorziening te verbeteren. Een verbeterde zuurstofvoorziening is cruciaal voor een gezonde huid en een goede energieproductie in de cellen.

Plasmatisch effect

Een kenmerkend aspect van DMK Enzyme Therapy is het plasmatische effect. Dit effect treedt op direct na het verwijderen van het enzymmasker, waarbij een lymfedrainage en een strakker en pulserend gevoel in de huid ontstaat. Dit bevordert een toestroom van zuurstofrijk bloed naar de huid, wat zichtbaar wordt als rode streepjes op de huid. Deze effecten verdwijnen binnen 30 tot 60 minuten.

Waarom kiezen voor DMK Enzyme Therapy?

DMK Enzyme Therapy is een totaal behandelconcept dat zich richt op het verbeteren van de huidconditie en hydratatie. Het is effectief voor vele huidproblemen, zoals:

 • Acne
 • Rosacea
 • Pigmentvlekken
 • Huidirritaties
 • Eczeem
 • Reactieve huid
 • Gebarsten huid
 • Droge huid
 • Rode huid
 • Vale huid
 • Problemen rondom de ogen, zoals wallen en donkere kringen

Daarnaast zijn er specifieke behandelingen gericht op huidveroudering en huidverslapping, waarbij fijne lijntjes, rimpels en de stevigheid van de gezichtsspieren worden aangepakt.

Voordelen van DMK Enzyme Therapy

De therapie stimuleert:

 • Bloedcirculatie en doorbloeding
 • Zuurstofvoorziening in de huid
 • Het lymfedrainagesysteem
 • De afvoer van gifstoffen en vrije radicalen
 • De productie van collageen

Wat kun je verwachten?

Bij aanvang van de DMK Huid Revisie kuur wordt een persoonlijke behandelplan opgesteld na een huidscan en beoordeling. De behandeling begint met de voorbereiding door DMK producten thuis te gebruiken gedurende 2-4 weken. Vervolgens wordt het eerste DMK Enzyme Masker aangebracht. Een kuur bestaat meestal uit 4 wekelijkse behandelingen, waarna verdere personalisatie mogelijk is. Eén enkele behandeling kan de huid al een boost geven, terwijl een kuur gericht werkt aan anti-aging en huidproblemen.

Het DMK Concept

Het DMK Concept bestaat uit vier onderdelen:

 1. Remove (verwijderen): Verwijderen van dode huidcellen om een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen te verminderen.
 2. Rebuild (opbouwen): Herstellen van interne processen voor een optimale huidfunctie en een gezondere, jonger uitziende huid.
 3. Protect (beschermen): Bescherming tegen externe invloeden zoals de zon en vrije radicalen met behulp van krachtige antioxidanten.
 4. Maintain (onderhoud): Verlenging en verbetering van de resultaten door het gebruik van DMK thuisproducten.

Soorten DMK Enzym Maskers

DMK biedt drie verschillende enzymmaskers:

 1. DMK Enzyme Masker 1: Verbetering van huidfuncties en versterking van onderliggende structuren. Dit masker wordt altijd gebruikt in de eerste vier behandelingen.
 2. DMK Enzyme Masker 2: Werkt als spiersamentrekker, huidverstrakker en weefselversterker. Wordt aangebracht over Masker 1 en samen met Masker 3.
 3. DMK Enzyme Masker 3: Versterkt weefsel en spieren, kan ook alleen over Masker 1 worden aangebracht voor intensievere werking bij huidveroudering, rosacea, acne en ontstoken huidaandoeningen.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk, maar kan een pulserend gevoel en jeuk veroorzaken, vooral tijdens de eerste behandelingen. Het masker voelt strak aan op de huid en heeft een inwerktijd van 45 minuten.

Start en resultaten

Bij aanvang van DMK Enzyme Therapy wordt gestart met een Meet & Treat sessie, inclusief een intakegesprek, huidscan en een korte behandeling. Na 2-4 weken voorbereiding volgt het eerste Enzyme Masker. Behandelingen kunnen variëren van eenmalig tot een kuur van vier wekelijkse sessies, afhankelijk van de behoeften en tevredenheid van de cliënt. De beste resultaten worden bereikt na 3 tot 6 maanden bij volledig volgen van het DMK Concept.