Verbeter uw huid met de Deep Phyto Peeling, een effectieve behandeling voor diverse huidproblemen. Deze peeling bestaat uit glycolzuur, salicylzuur en melkzuur, allemaal afkomstig van fruitzuren, die snel en diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de collageenproductie en bevordert het herstel van beschadigd weefsel. De behandeling verzacht rimpels, herstelt zonbeschadigde huid en vermindert onzuiverheden en ontstekingen.

**Voordelen van Deep Phyto Peeling:**
– **Glycolzuur**: Een type fruitzuur (AHA) dat diep in de huid dringt, wat helpt bij het behandelen van doffe huid, rimpels en oppervlakkige pigmentvlekken. Glycolzuur herstelt ook effectief de huid na zonschade, wat het risico op ouderdomsverschijnselen en huidkanker vermindert.
– **Salicylzuur**: Dit zuur breekt de bindingen tussen huidcellen, wat helpt bij het verminderen van mee-eters, puistjes en andere oneffenheden. Het dringt diep in de poriën en exfolieert zowel de poriën als de opperhuid. Salicylzuur heeft ook een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect, waardoor het roodheid en irritatie vermindert.
– **Melkzuur**: Melkzuur ondersteunt de effecten van salicylzuur en glycolzuur door de huid diep te hydrateren.

Het unieke aan de Deep Phyto Peeling is de snelle en diepe werking in de huid, wat leidt tot verhoogde collageenproductie en huidherstel. Dit verzacht rimpels, herstelt zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Combineer deze peeling in ons instituut in Zaandam met de Algen Peeling voor optimale resultaten. Terwijl de Phyto Peeling van buitenaf werkt, pakt de Algen Peeling huidproblemen van binnenuit aan voor een algeheel verbeterde huid.