Over de behandeling met mesotherapie in Zaandam

Heeft u last van fijne lijntjes/rimpels? Dan is de mesotherapie met mesogun de perfecte behandeling voor u! De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en met een leeftijd vanaf  18 jaar.

De mesotherapie met mesogun maakt het mogelijk om hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen of meer volume wordt gecreëerd in bijvoorbeeld lippen of wangen. Dit met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk. Onze mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Het geïnjecteerde hyaluronzuur geeft de huid weer veerkracht en soepelheid terug door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Gezonde huidreactie op mesotherapie

Onze mesotherapie in Zaandam passen we toe met een belangrijk veiligheidsprofiel en op basis van hyaluronzuur. Dat heeft een hoge verdraagbaarheid door de huid, waardoor we er op een natuurlijke manier gebruik van kunnen maken. Direct na de behandeling kun u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer hervatten.

Komt het toch voor dat u na de mesotherapie in Zaandam enig ongemak ervaart? Als u last heeft van gevoeligheid, roodheid, zwelling of een (kleine) kneuzing zal dat binnen 7 dagen over het algemeen vanzelf weer overgaan. U kunt het behandelde gebied eventueel korte tijd koelen met een ijskompres, zodat u minder last zal hebben van een eventuele zwelling.

Optimaal resultaat

Wilt u zeker zijn dat de mesotherapie die we toepassen zoveel mogelijk effect heeft? We maken met hyaluronzuur gebruik van een veilige filler, die het lichaam na 8 tot 12 maanden vanzelf zal absorberen. Het is geen permanente filler en zorgt in plaats daarvan voor een tijdelijk resultaat.

In de meeste gevallen zijn 1 tot 2 bahandelingen voldoende om tot het gewenste en optimale resultaat te komen. Afhankelijk van uw huidconditie kunnen we in sommige gevallen meer behandelingen adviseren.

Veelgestelde vragen over mesotherapie in Zaandam

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Benieuwd hoeveel behandelingen u nodig heeft als u kiest voor mesotherapie in Zaandam? Normaal gesproken bereiken we met 1 tot 2 behandelingen het gewenste resultaat. Daarna kunnen we 1x per 3 tot 4 maanden een herhaalbehandeling doen om het resultaat te behouden.
 • Moet ik nog ergens rekening mee houden?
  Het is verstandig om direct na de behandeling geen schoonheidsbehandeling te ondergaan en bijvoorbeeld geen sauna te bezoeken. Na 72 uur is dat over het algemeen geen probleem meer.
 • Wanneer is mesotherapie in Zaandam niet geschikt?
  Heeft u de neiging om hypertrofische littekens te ontwikkelen, een (geschiedenis met een) auto-immuunziekte of ondergaat u behandelingen door middel van immuuntherapie? De behandeling is dan helaas niet geschikt. Ook als u overgevoelig bent van hyaluronzuur is dit helaas niet mogelijk. Daarnaast behandelen we geen vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, geen cliënten jonger dan 18 jaar en geen lichaamszones met dermate ontstekings- of infectieverschijnselen en bij het gebruik van bepaalde geneesmiddelen waardoor bloedingen langer aanhouden.

Vrijblijvend consult

Wilt u een vrijblijvend consult om meer te weten te komen over mesotherapie in Zaandam met mesogun? We vertellen u er graag meer over. Tijdens het consult van circa 15 minuten leggen we uit hoe het werkt, wat u kunt verwachten en wat belangrijk is om rekening mee te houden. Bovendien maken we een huidanalyse en stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op.

Mesotherapie (needle) is inzetbaar voor:

 • Fronsrimpel
 • Liprimpels
 • Lipvolume
 • Voorhoofdslijnen
 • Kraaienpootjes
 • Neuslippenplooi
 • Afhangende Mondhoeken
 • Corrigeren van links en rechts verschil

Duur behandeling
60 minuten

Aantal behandelingen
Een kuur van 4 of 6 behandelingen. Het ideale resultaat kan worden behouden door herhaalbehandelingen, bijvoorbeeld 1 maal per 3-4 maanden.

Afspraak inplannenBekijk tarieven