Met onze No Needle mesotherapie in Zaandam brengen we werkstoffen in de huid. We gebruiken transdermale systemen zoals ultrageluid, iontoforese en mesoelektroporatie. Met SkinActiv zorgen we voor een specifieke cocktail van belangrijke werkstoffen, die we in de huid brengen om het gewenste effect te creëren.

Onze mesotherapie No Needle-behandeling is onder andere geschikt bij huidveroudering (o.a. Anti-ging), plaatselijke vetophopingen (lipolyse) en striae.

Elektroporatie en elektro-osmose

We maken met SkinActiv voor de mesotherapie gebruik van elektroporatie en elektro-osmose. Het is een alternatieve en naaldvrije methode, die de aquaporines in de middelste huidlaag openen. We gebruiken een voedend en steriel serum, waarmee we uiterst precieze infiltratietechnieken kunnen toepassen. Het huidmetabolisme neemt toe, voor een meer frisse, elastische en gezonde teint van de huid.

 • Elektroporatie
  Met elektroporatie transporteren we stoffen in de huidcellen. Tijdens elektroporatie wordt een korte voltagepuls in de orde van tientallen milliseconden toegediend aan een celsuspensie of aan een enkele cel. Het celmembraan verandert dan zodanig van structuur, dat er hydrofiele poriën ontstaan. Wanneer de voltagepuls niet te hoog en te lang is, is de vorming van deze poriën omkeerbaar: na enkele seconden of minuten gaat het celmembraan weer dicht. In de tussentijd kunnen stoffen in en uit de cel migreren, zowel door diffusie als door elektrokinetisch transport (elektroforese en elektro-osmotische stroming).
 • Elektro-osmose
  Elektro-osmose reageert voornamelijk op het ontbinden van moleculen, zodat deze vrij in de binnenste huidlaag kunnen doordringen. Zowel het directe effect van afstoting van stoffen door het spanningsveld, als het indirecte effect door het verplaatsen van de vloeistof en de steriele werkstoffen, maken dat spanning de huidpenetratie versterkt. Maar ook de doorlaatbaarheid in de celwanden verhoogt en de werkstoffen kunnen zo veel beter in de lederhuid ingesluisd worden.

Verbeterde stofwisseling in de huid

Met onze mesotherapie No Needle-behandeling in Zaandam zorgen we voor een betere stofwisseling in de huid. Dat helpt bij fijne lijntjes en rimpels, een droge huid en bijvoorbeeld een ruwe huid.

We pakken de oorzaak van de verouderingsverschijnselen aan, om de huid er frisser, gezonder en stralender uit te laten zien. Met elektrische pulsen tijdens de mesotherapie creëren we minuscule kanaaltjes in de huid, die de werkstoffen helpen de diepere lagen te bereiken.

Dit verbetert de stofwisseling, net als de bloed- en lymfecirculatie. De huidlagen worden weer egaal en krijgen hun veerkracht en elasticiteit terug. Bovendien kunnen we er schadelijke en zichtbare gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht mee aanpakken.

Behandeling: hoe werkt mesotherapie?

Onze No Needle mesotherapie-behandeling is geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden. De huid wordt tot 50% gladder en heeft bijvoorbeeld veel effect op het gebied rond de ogen. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren, wat het een perfect preventief middel maakt tegen huidveroudering.

 • Huidreactie
  U kunt meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten, omdat er geen specifieke huidreactie te verwachten valt.
 • Optimaal resultaat
  Voor een optimaal resultaat is een kuur met 3 tot 5 behandelingen meestal de beste keuze.
 • Advies na de behandeling
  Het is verstandig om direct na de behandeling minimaal 72 uur geen sauna te bezoeken en geen schoonheidsbehandeling te ondergaan.
 • Contra-indicatie
  Heeft u last van een huidziekte zoals psoriasis of eczeem? Net als met kankeraandoeningen tot 5 jaar na de behandeling, een koortslip, twijfelachtige huidaandoeningen, bij zwangerschap en met een pacemaker is mesotherapie niet geschikt.
 • Consult
  Wilt u onze mesotherapie voor het eerst ondergaan? Het is verstandig om eerst een consult in te plannen. In 15 minuten leggen we de behandeling aan u uit, maken we een huidanalyse en stellen we het behandelplan met u op.

Interesse in onze No Needle mesotherapie in Zaandam? Bel ons op telefoonnummer 06 23 20 51 81 of gebruik het online contactformulier (http://huidinstituutroya.nl/contact/). We horen graag van u.

Mesotherapie is inzetbaar voor:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Algehele huidveroudering
 • Droge huid
 • Stralende egale teint
 • Ruwe huid
 • Huidverstrakking
 • Vermoeide grauw uitziende huid
 • Kraaienpootjes rondom de ogen

Duur behandeling
60 of 80 minuten

Aantal behandelingen
Een kuur van 4 tot 6 behandelingen

Afspraak inplannenBekijk tarieven