GEZICHTSBEHANDELING DONKERE HUID

Een donkere huid hoeft niet per se heel donker van kleur te zijn. De kleur van een donkere huid wordt bepaald door de grootte van de pigmentcellen die in de huid aanwezig zijn en dat kan leiden van een licht getinte huid tot een diep donkere huid. Het behandelen van een donkere huid vraagt om een andere benadering dan een blanke huid. De gepigmenteerde huid verschilt op veel vlakken met de niet-gepigmenteerde huid. Huidinstituut Roya heeft door veel trainingen en opleidingen zich gespecialiseerd in het behandelen van de gepigmenteerde huid en het herkennen van verschillende huidaandoeningen.

MEDISCHE CAMOUFLAGE

Medische camouflage wordt toegepast om huidverkleuringen en huidoneffenheden op lichaam of gezicht tijdelijk minder zichtbaar te maken. Voor medische camouflage wordt gekozen om psychologische en/of esthetische redenen. Deze behandeling wordt toegepast bij huidaandoeningen waarbij te veel of te weinig pigment aanwezig is zoals:

 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Zwangerschapsmasker/melasma
 • Vitiligo

Maar ook huidaandoeningen door vaatafwijkingen waardoor een rode kleur zichtbaar is zoals:

 • Wijnvlekken/neavus flammeus
 • Rosacea
 • Couperose/ teleangiëctasieën
 • Spataderen
 • Brandwonden
 • Tatoeage

DUO BEHANDELING

Een heerlijke wellness- en huid verbeterende behandeling samen met je geliefde, dochter, zus, moeder, vriendin? Na een welkomstdrankje wordt je ondergedompeld in een sfeervolle verwenbehandeling voor twee personen die je niet snel zult vergeten, een ontspannen en huid verbeterende korte vakantie sensatie voor twee.

Deze behandeling duurt 90 minuten en bestaat uit:

 • Reiniging met reinigingsmelk DMS®
 • Dieptereiniging met Enzym peeling masker met enzymen uit ananas en papaya
 • hoofd-, nek- en gezichtsmassage
 • Herstellende & voedende op maat gemaakte serum
 • Vitamine masker met vitaminen A, C, E, F + provitamine B5

Tussendoor krijg je vers fruit en/of wat lekkers aangeboden en kan je vers sap, koffie of een heerlijke thee nuttigen. Zo wordt de DUO behandeling echt een uitje voor z’n tweeën. Het is mogelijk om extra behandelingen bij jullie DUO behandeling te boeken.

MEDISCHE CAMOUFLAGE

Medische camouflage wordt toegepast om huidverkleuringen en huidoneffenheden op lichaam of gezicht tijdelijk minder zichtbaar te maken. Voor medische camouflage wordt gekozen om psychologische en/of esthetische redenen. Deze behandeling wordt toegepast bij huidaandoeningen waarbij te veel of te weinig pigment aanwezig is zoals:

 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Zwangerschapsmasker/melasma
 • Vitiligo

Maar ook huidaandoeningen door vaatafwijkingen waardoor een rode kleur zichtbaar is zoals:

 • Wijnvlekken/neavus flammeus
 • Rosacea
 • Couperose/ teleangiëctasieën
 • Spataderen
 • Brandwonden
 • Tatoeage

VERWIJDERING HUIDONEFFENHEDEN

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Veel oneffenheden in de huid kunnen wij plaatselijk behandelen. Hierdoor kunnen bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast. De huidoneffenheden die behandeld kunnen worden zijn onder andere; couperose en kleine (gesprongen) adertjes (Teleangiëctasieën), spinnaevi (spinadertjes), pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes, ouderdomswratjes en steelwratjes, vetbultjes of –knobbeltjes en diverse andere onregelmatigheden van de huid.

HUIDSCAN MET HUIDCAMERA

Het aantal mensen met huidproblemen groeit. Een groot deel van die mensen geeft aan, snel last te hebben van schilfertjes, jeuk, roodheid en andere vormen van irritatie. Uit onderzoek blijkt dat tachtig procent van dit soort huidproblemen wordt veroorzaakt door verkeerde huidverzorgingsproducten. Met een huidscan, kunnen we zien of een huidverzorgingsproduct de huid verzorgt of juist beschadigt. Daarnaast kunnen met behulp van een huidscan potentiële huidproblemen worden ontdekt, omdat huidproblemen niet in één dag ontstaan zijn (behalve de acute contact allergische reactie). Ze ontwikkelen zich al vaak maanden en jaren onder de huid. Deze ontwikkelingen zijn niet waarneembaar met het blote oog. Een huidcamera kan door middel van een huidscan de ontwikkeling in de diepere huid waarnemen. Huidproblemen kunnen dus voortijdig ontdekt en bijtijds aangepakt worden, om onherstelbare huidschaden te voorkomen. Bij Huidinstituut Roya kunt u een kijkje nemen in uw huid en ontdekken wat de zichtbare én onzichtbare conditie van uw huid is. U ontvangt een uitgebreide huidanalyse met foto scan en een persoonlijk huidadvies.

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up wordt gebruikt om wenkbrauwen, ogen en lippen mooier te maken. Dit is een behandeling waarbij een pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Het pigment hecht zich in de bovenlaag van de huid, in het opperhuidweefsel rond de haarzakjes. Op het oog lijkt permanente make-up hetzelfde als tatoeëren. Immers met een naald wordt pigment in de huid gebracht. Het beoogde resultaat van permanente make-up is steeds er perfect verzorgd uitziende uiterlijk, het versterken van de natuurlijke contouren en sprekender maken van het gezicht. Huidinstituut Roya heeft goedkeuring / vergunning van de GGD voor permanente make-up behandelingen.

EPILEREN MET DE DRAAD

Epileren met een pincet kan behoorlijk pijnlijk zijn. Mede daardoor wint een oude traditie uit sommige oosterse landen de laatste tijd aan populariteit: het epileren met behulp van draadjes, ook wel “threading” genoemd. Hierbij gebruik ik dunne katoendraadjes waarmee je een soort schaar vormt die de haartjes vastgrijpt. Door de draden heen en weer te bewegen trek ik het vastgegrepen haartje er vervolgens met wortel en al uit. Deze techniek is hygiënisch (omdat je de huid niet aanraakt), ook geschikt voor korte haartjes en minder pijnlijk dan epileren met een pincet. Er zijn nog maar weinig mensen die deze werkwijze beheersen en hanteren. Het epileren met draad (katoen) bestaat al sinds de tijd van Cleopatra. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van gezichtsbeharing af te komen. Geen wax die de huid eerst verwarmd, uitrekt en zo zijn elasticiteit verliest, maar een perfecte en zeer goede efficiënte methode. Door epileren met draad blijven de haren niet alleen langer weg, maar komen ze ook in steeds mindere mate terug. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid.

Huidinstituut Roya is een moderne instituut en lid van de branchevereniging ANBOS. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Behandelingen alleen op afspraak. Contact opnemen kan middels het contactformulier, per email of telefonisch via: 06 – 23 20 51 81

Afspraak inplannenBekijk tarieven