Over de behandeling ‘plasmalift in Zaandam’

Met een Plasma Lift iets doen aan fijne lijntjes of rimpels en algemene huidveroudering? Onze behandeling is geschikt voor specifieke huidtypen en leeftijden. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen, om uw huid weer te laten stralen.

Onze Plasma Lift-behandeling zorgt voor een direct liftend- en verjongend effect. Bovendien heeft het een positief effect op de lange termijn. We gebruiken plasma dat de diepere huidlagen stimuleert. De huid maakt nieuw collageen aan, net als nieuwe elastine-vezels. Het bindweefsel zal herstructureren, zodat de behandelde zones een stevige huid met meer volume laten zien.

Voor de behandeling

Zo’n 25 minuten voor de Plasma Lift-behandeling brengen we een verdovende crème aan. Daardoor is de behandeling zo goed als pijnloos, al kan dit per persoon verschillen.

Reactie van de huid

Veel van onze cliënten ervaren na onze Plasma Lift-behandeling een licht-branderig gevoel, vergelijkbaar met zonnebrand. Het verdwijnt na enkele uren, waarna er eventueel een zwelling kan ontstaan. De zwelling kan zowel onder als boven de behandelde zone ontstaan en trekt na 2 tot 3 dagen vanzelf weer weg.

Bovendien kan er een zogenaamde ‘crusting’ van de huid ontstaan. Er ontstaat een veelvoud van minuscule korstjes, die normaal gesproken binnen 4 tot 7 dagen vanzelf weer verdwijnen. Onder de korstjes verschijnt de nieuwe jonge huid. De huid is mooi roze van kleur en zal na 4 tot 16 weken volledig hersteld zijn.

Optimaal resultaat

Onze Plasma Lift-behandeling kan de huid gericht liften en specifieke zones in het gezicht re-modelleren. Afhankelijk van de hoeveelheid huidoverschot, uw huidtype, de complexiteit van de uitdaging en uw individuele wensen stellen we het aantal behandelingen voor. Normaal gesproken is één behandeling voldoende. In overleg kunnen we meerdere behandelingen uitvoeren.

Advies na de Plasma Lift

Na onze Plasma Lift is het belangrijk om de huid goed te hydrateren. Gebruik op de oogleden minimaal 3x per dag onze nazorg-crème. Onze specialisten adviseren u graag over hoe u dat het best kunt doen. Bescherm de behandelde zone bovendien met factor 50-zonnecrème, ook op een bewolkte dag. Drink voldoende water, vooral tijdens de eerste dagen na de behandeling.

Bovendien gelden er specifieke adviezen, afgestemd op het behandelde gebied:

  • Twee weken niet intensief zwemmen of sporten
  • Vier weken geen thermische activiteiten (sauna, stoombad, etc.)
  • 48 uur de huid niet koelen of reinigen
  • Eén week geen make-up
  • Twaalf weken geen zon of zonnebank

Let op: krab de korstjes nooit van de huid af, maar laat die e vanzelf afvallen. Houd rekening met een ‘downtime’ van ongeveer een week. Uiteraard kunt u na de Plasma Lift-behandeling wel gewoon uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Contra-indicatie: wanneer is de behandeling niet geschikt?

Helaas is onze behandeling Plasma Lift niet voor iedereen geschikt. We kunnen de behandeling niet aanbieden voor cliënten met pacemaker of epilepsie, net als bij een zwangerschap, het gebruik van antibiotica, bij metalen implantaten in het behandelgebied, bij diabetes en huidtype 5 en 6 (een donkere tot zeer donkere huid).

Consult: uitleg over de Plasma Lift

Wilt u meer weten over onze Plasma Lift-behandeling? We adviseren u om vooraf een kort consult in te plannen. Tijdens dit consult van circa 15 minuten analyseren we uw huidtype, leggen we de behandeling aan u uit en vertellen we meer over wat u van ons kunt verwachten. U ontvangt ons behandelplan en we staan natuurlijk open voor alle vragen.

U kunt online een afspraak maken (http://huidinstituutroya.nl/afspraak-maken/) of contact opnemen, we horen graag van u.

Plasma lift is inzetbaar voor:

  • liftend- en verjongend effect
  • Vermindering rimpels rondom het oog
  • Vermindering rimpels rondom de mond
  • Huidversteviging van boven- en onder oogleden
  • Vermindering van (acne) littekens

Duur behandeling
60 minuten

Aantal behandelingen
1 of twee behandelingen afhankelijk van de huid, eens per 12 weken

Afspraak inplannenBekijk tarieven