Vivace Microneedling RF: anti-aging en huidverjonging in Zaandam

De Vivace Microneedling RF op basis van microneedling is de veiligste en populairste behandeling voor huidverjonging door huidverstrakking. Het is de perfecte anti-aging, door het natuurlijke collageen te stimuleren.

Tijdens de behandeling creëren we met kleine naaldjes microscopisch kleine kanaaltjes in de dermale huidlaag. We stimuleren daarmee de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine door de huid. De huid zal verjongen, omdat de huid voller, egaler en steviger zal aanvoelen.

We gebruiken radiofrequentie (RF) zoals dat gebruikelijk is bij het helen van wonden en bij huidregeneratie. De warmte die vrijkomt helpt het aanwezige collageen in de huid samen te trekken.

Waarom Vivace Microneedling RF?

De Vivace Microneedling RF-behandeling is zeer effectief en heeft een korte herstelperiode. Het is een behandeling voor huidverjonging en huidverstrakking die geschikt is voor iedere huidskleur. Bovendien kunnen we zowel in de zomer als in de winter behandelen, voor anti-aging op ieder moment.

De behandeling is effectief dankzij de activatie van fibroblasten in de onderhuid. Die produceren collageen en elastine-vezels. Dit helpt huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan.

Het gebruik van radiofrequentie versterkt de werking van de Vivace Microneedling-behandeling.

Hoe werkt de behandeling?

Voordat we starten met de behandeling voor anti-aging en huidverjonging zullen we de huid eerst grondig reinigen. Vervolgens brengen we een verdovende crème aan, voor extra comfort. Tijdens de behandeling voelt u maximaal een prikkelend gevoel, het zal geen pijn doen.

We beoordelen vervolgens de huid en bespreken de wensen voor huidverstrakking. Daar stemmen we de behandeldiepte op af, dit kan variëren van 0,5 tot 3,5 millimeter. Uiteraard houden we rekening met het huidoppervlak dat we behandelen.

Na de behandeling brengen we een combinatie van actieve werkstoffen aan op de huid. Daarnaast zorgen we voor een verkoelend masker en voldoende zonnefactor, ter bescherming van de huid.

Het resultaat: huidverjonging dankzij huidverstrakking

Dankzij de Vivace Microneedling RF-behandeling word de huid merkbaar steviger, voller en krijgt deze een natuurlijke en mooie glow. Het lichaam start vervolgens zelf de (extra) productie van collageen en elastine. Dat heeft even tijd nodig, het lichaam zal daar na de behandeling tot 6 maanden mee doorgaan. De huidverjonging en huidverstrakking krijgt vanzelf dus steeds meer effect.

De anti-aging behandeling levert de volgende resultaten op:

 • Minder last van fijne lijntjes en rimpels
 • Verstrakking van de verslapte huid
 • Minder last van acne en acne-littekens
 • Natuurlijke glow, huidskleur en gezonde huidstructuur

Veelgestelde vragen over Vivace Microneedling RF

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  De meeste mensen ervaren de gewenste huidverjonging na 3 behandelingen met steeds 4 tot 6 weken ertussen. Een individuele behandeling levert een gezonde glow en extra hydratatie op. Voor huidverstrakking en anti-aging adviseren we de kuur van 3 behandelingen.
 • Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?
  De huid kan meteen na de behandeling wat rood zijn en gevoelig of warm aanvoelen. Dat herstelt snel, zodat de huid de natuurlijke glow Gebruik de eerste dag zo min mogelijk make-up en wacht even een dag met (intensief) sporten om de huid goed te laten herstellen.
 • Hoe werkt de nabehandeling en verzorging?
  Om de huid na de huidverstrakking door Vivace Microneedling RF optimaal te laten herstellen is het gebruik van thuisproducten verstandig. Onze specialisten adviseren de juiste producten, als aanvulling op andere skincare-producten die u al gebruikt.

Adres
Jan steenstraat 7a
1506 LN Zaandam

Telefoon: 06 – 23 20 51 81

Afspraak inplannenNeem contact op