Behandelingen

3D IPL & Laser

 • Ontharing (Diode Laser)
 • Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief, en in de meeste gevallen met minimale tot geen hersteltijd…

  LEES MEER

 • Pigmnet verwijderen
 • Pigmentvlekken of pigmentstoornissen zijn aandoeningen waarbij er lokaal in de huid afwijkingen zijn in het normale pigmentatiepatroon. Een opvallende pigmentvlek in het gezicht of op de handen kan cosmetisch storend zijn…

  LEES MEER

 • Couprose verwijderen
 • Roodheid en vaatjes kunnen als heel storend worden ervaren. Roodheid van de huid is een ”aandoening” waarbij er lokaal in de huid afwijkingen zijn met de (oppervlakkige) bloedvaten…

  LEES MEER

 • IPL Photo Facial
 • Photo Facial Behandeling geeft jou binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. IPL (Intense Pulsed Light), is een effectieve methode om roodheid en pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren.

  LEES MEER

 • Skin Rejuvenation
 • Een jeugdige uitstraling begint met een gezonde en egale huid. De effecten van veroudering, hormonale veranderingen, zonblootstelling en genetische invloeden kunnen zich manifesteren op onze huid. Gelukkig is er een minimaal invasieve oplossing: fotoverjonging met 3D IPL-technologie. Deze behandeling pakt veelvoorkomende huidproblemen aan, zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose.

  LEES MEER

 • Coagulatie met tele'way
 • Ergert u zich aan rode adertjes, pigmentvlekjes of andere huidoneffenheden? Met Tele’way zijn uw huidproblemen binnen enkele minuten verleden tijd! De behandeling is kort en levert direct verbluffende resultaten op. Daarnaast is het vrijwel pijnloos en kent het geen bijwerkingen. Prijs op aanvraag.

  LEES MEER

Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief, en in de meeste gevallen met minimale tot geen hersteltijd…

LEES MEER

Pigmentvlekken of pigmentstoornissen zijn aandoeningen waarbij er lokaal in de huid afwijkingen zijn in het normale pigmentatiepatroon. Een opvallende pigmentvlek in het gezicht of op de handen kan cosmetisch storend zijn…

LEES MEER

Roodheid en vaatjes kunnen als heel storend worden ervaren. Roodheid van de huid is een ”aandoening” waarbij er lokaal in de huid afwijkingen zijn met de (oppervlakkige) bloedvaten…

LEES MEER

Photo Facial Behandeling geeft jou binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. IPL (Intense Pulsed Light), is een effectieve methode om roodheid en pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren.

LEES MEER

Een jeugdige uitstraling begint met een gezonde en egale huid. De effecten van veroudering, hormonale veranderingen, zonblootstelling en genetische invloeden kunnen zich manifesteren op onze huid. Gelukkig is er een minimaal invasieve oplossing: fotoverjonging met 3D IPL-technologie. Deze behandeling pakt veelvoorkomende huidproblemen aan, zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose.

LEES MEER

Ergert u zich aan rode adertjes, pigmentvlekjes of andere huidoneffenheden? Met Tele’way zijn uw huidproblemen binnen enkele minuten verleden tijd! De behandeling is kort en levert direct verbluffende resultaten op. Daarnaast is het vrijwel pijnloos en kent het geen bijwerkingen. Prijs op aanvraag.

LEES MEER

ANTI-AGING​

 • Skinpen Microneedling
 • Met de SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT) vernieuwen we de huid in de diepte, zónder oppervlakteschade en met een minimale downtime. Het is een revolutionaire behandeling, en het eerste FDA-goedgekeurde micro-needling systeem ter wereld.

  LEES MEER

 • Dermica Goldpen
 • Met de Microneedling therapie maken we onder de huid gecontroleerde micro-beschadigingen. Die prikkeling van het onderhuids bindweefsel stimuleert de huid tot de aanmaak van nieuwe cellen. 

  LEES MEER

 • Vivace RF-Microneedling
 • De Vivace Microneedling RF op basis van microneedling is de veiligste en populairste behandeling voor huidverjonging door huidverstrakking. Het is de perfecte anti-aging, door het natuurlijke collageen te stimuleren.

  LEES MEER

 • Mesotherapie
 • Met onze No Needle mesotherapie in Zaandam brengen we werkstoffen in de huid. We gebruiken transdermale systemen zoals ultrageluid, iontoforese en mesoelektroporatie. Met SkinActiv zorgen we voor een specifieke cocktail van belangrijke werkstoffen, die we in de huid brengen om het gewenste effect te creëren.

  LEES MEER

 • Microdermabrasion
 • Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, rest-acne en/of fijne lijntjes? Huidinstituut Roya kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele microdermabrasie behandeling! De behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden.

  LEES MEER

Met de SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT) vernieuwen we de huid in de diepte, zónder oppervlakteschade en met een minimale downtime. Het is een revolutionaire behandeling, en het eerste FDA-goedgekeurde micro-needling systeem ter wereld.

LEES MEER

Met de Microneedling therapie maken we onder de huid gecontroleerde micro-beschadigingen. Die prikkeling van het onderhuids bindweefsel stimuleert de huid tot de aanmaak van nieuwe cellen. 

LEES MEER

De Vivace Microneedling RF op basis van microneedling is de veiligste en populairste behandeling voor huidverjonging door huidverstrakking. Het is de perfecte anti-aging, door het natuurlijke collageen te stimuleren.

LEES MEER

Met onze No Needle mesotherapie in Zaandam brengen we werkstoffen in de huid. We gebruiken transdermale systemen zoals ultrageluid, iontoforese en mesoelektroporatie. Met SkinActiv zorgen we voor een specifieke cocktail van belangrijke werkstoffen, die we in de huid brengen om het gewenste effect te creëren.

LEES MEER

Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, rest-acne en/of fijne lijntjes? Huidinstituut Roya kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele microdermabrasie behandeling! De behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden.

LEES MEER

Peeling

 • OBAGI Blue Peel Radiance
 • Obagi Blue Peel RADIANCE is een zachte maar effectieve peel bestaande uit een unieke mix van zuren die geschikt is voor alle huidtypes. Deze licht chemische peel kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen zoals zonneschade, acne littekens en om melasma te verbeteren.

  LEES MEER

 • Biologische Peeling
 • Dermaviduals® Enzym Peeling verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl het uw huidbarrière intact laat. Het helpt bij het verzachten van talg, waardoor mee-eters gemakkelijker verdwijnen. Deze biologische peeling bevat natuurlijke enzymen uit ananas en papaja die eiwitten en lipiden afbreken.

  LEES MEER

 • Algen Peeling
 • De biopeeling of biologische kruidenpeeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

  LEES MEER

 • Vitamine C Peeling
 • Vitamine C (ascorbinezuur) speelt een cruciale rol bij de productie van collageen en kan ook worden gebruikt voor het behandelen van verschillende pigmentatieproblemen, rosacea en littekens. Een peeling bevat verschillende soorten ingrediënten (zuren) met specifieke eigenschappen die diep in de huid doordringen.

  LEES MEER

 • Fruitzuur Peeling
 • Deze peeling bestaat uit glycolzuur, salicylzuur en melkzuur, allemaal afkomstig van fruitzuren, die snel en diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de collageenproductie en bevordert het herstel van beschadigd weefsel. De behandeling verzacht rimpels, herstelt zonbeschadigde huid en vermindert onzuiverheden en ontstekingen.

  LEES MEER

 • PRX T33 Peeling
 • De ‘No Needle Skin Booster PRX-T33’ is de nieuwste behandelmethode zonder gebruik van naalden, met direct zichtbaar resultaat.

  Intensieve hydratatie,Herstelt de uitstraling, elasticiteit en teint van de huid,Verbetert de conditie en structuur van de huid,Meer aanmaak van collageen en elastinevezels,Ongekende revitalisatie zonder beschadigingen,Stimuleert fibroblasten en groeifactoren

  LEES MEER

 • DMK Enzym peeling
 • DMK Enzyme Therapy is een geavanceerde behandeling die diep in de cellen werkt en de structuur en functies van de huid verbetert. Gebaseerd op enzymen, is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes en helpt het bij een breed scala aan huidproblemen en -condities. De indrukwekkende resultaten onderscheiden deze behandeling van andere traditionele schoonheidsbehandelingen.

  LEES MEER

Obagi Blue Peel RADIANCE is een zachte maar effectieve peel bestaande uit een unieke mix van zuren die geschikt is voor alle huidtypes. Deze licht chemische peel kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen zoals zonneschade, acne littekens en om melasma te verbeteren.

LEES MEER

Dermaviduals® Enzym Peeling verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl het uw huidbarrière intact laat. Het helpt bij het verzachten van talg, waardoor mee-eters gemakkelijker verdwijnen. Deze biologische peeling bevat natuurlijke enzymen uit ananas en papaja die eiwitten en lipiden afbreken.

LEES MEER

De biopeeling of biologische kruidenpeeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

LEES MEER

Vitamine C (ascorbinezuur) speelt een cruciale rol bij de productie van collageen en kan ook worden gebruikt voor het behandelen van verschillende pigmentatieproblemen, rosacea en littekens. Een peeling bevat verschillende soorten ingrediënten (zuren) met specifieke eigenschappen die diep in de huid doordringen.

LEES MEER

Deze peeling bestaat uit glycolzuur, salicylzuur en melkzuur, allemaal afkomstig van fruitzuren, die snel en diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de collageenproductie en bevordert het herstel van beschadigd weefsel. De behandeling verzacht rimpels, herstelt zonbeschadigde huid en vermindert onzuiverheden en ontstekingen.

LEES MEER

De ‘No Needle Skin Booster PRX-T33’ is de nieuwste behandelmethode zonder gebruik van naalden, met direct zichtbaar resultaat.

Intensieve hydratatie,Herstelt de uitstraling, elasticiteit en teint van de huid,Verbetert de conditie en structuur van de huid,Meer aanmaak van collageen en elastinevezels,Ongekende revitalisatie zonder beschadigingen,Stimuleert fibroblasten en groeifactoren

LEES MEER

DMK Enzyme Therapy is een geavanceerde behandeling die diep in de cellen werkt en de structuur en functies van de huid verbetert. Gebaseerd op enzymen, is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes en helpt het bij een breed scala aan huidproblemen en -condities. De indrukwekkende resultaten onderscheiden deze behandeling van andere traditionele schoonheidsbehandelingen.

LEES MEER

Collageen booster

 • Collageen booster
 • De Collageen Booster lichttherapie is de meest natuurlijke en tegelijkertijd meest effectieve behandeling voor een mooie huid. Het bijzonder samengestelde licht (photonen) brengt huidbiologie en wetenschap samen.

  LEES MEER

De Collageen Booster lichttherapie is de meest natuurlijke en tegelijkertijd meest effectieve behandeling voor een mooie huid. Het bijzonder samengestelde licht (photonen) brengt huidbiologie en wetenschap samen.

LEES MEER

Donkerehuid

 • Donkerehuid
 • De donkere huid vertoont vaak puistjes, ingegroeide haartjes en pigmentproblemen, zoals pigmentafwijkingen en -vlekken, als gevolg van melanineproductie. Een goede huidanalyse is essentieel om deze problemen aan te pakken.

  LEES MEER

De donkere huid vertoont vaak puistjes, ingegroeide haartjes en pigmentproblemen, zoals pigmentafwijkingen en -vlekken, als gevolg van melanineproductie. Een goede huidanalyse is essentieel om deze problemen aan te pakken.

LEES MEER

Duo Behandeling

 • Duo Behandeling
 • Een heerlijke wellness- en huid verbeterende behandeling samen met je geliefde, dochter, zus, moeder, vriendin? Na een welkomstdrankje wordt je ondergedompeld in een sfeervolle verwenbehandeling voor twee personen die je niet snel zult vergeten, een ontspannen en huid verbeterende korte vakantie sensatie voor twee.

  LEES MEER

Een heerlijke wellness- en huid verbeterende behandeling samen met je geliefde, dochter, zus, moeder, vriendin? Na een welkomstdrankje wordt je ondergedompeld in een sfeervolle verwenbehandeling voor twee personen die je niet snel zult vergeten, een ontspannen en huid verbeterende korte vakantie sensatie voor twee.

LEES MEER

Mannen Huid