Roya Kashani

Eigenaresse / huidspecialiste

Mijn naam is Roya, ANBOS gediplomeerd, met meer dan 20 jaar werkervaring en met passie voor huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Aandacht voor het gezicht is me met de paplepel ingegoten. Met mijn Perzische roots, waar de basis is gelegd voor de medische wetenschap en een hoge standaard is voor huidverzorging en huidverbetering ontvang ik u graag gastvrij en geef ik u van harte een persoonlijk advies met een aanpak op maat.

Door de jaren heen heb ik de nodige specialisaties, cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Samen met mijn team, waar ik heel trots op ben, blijven we ons inzetten voor kwaliteit en tevredenheid en volgen we continu de nieuwste ontwikkelingen. Bij huidinstituut Roya kunt u terecht voor huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

De huidverbeterende behandelingen die we aanbieden zijn onder andere: microdermabrasie, plasma lift, mesotherapie (met en zonder naald), cosmetische bindweefselmassage. Huidproblemen en huidaandoeningen die wij behandelen zijn onder andere: acne, littekens, pigmentvlekken, rosacea, rimpels, ouder worden, slappe huid, droge huid, tienerhuid en steelwratjes.

Huidinstituut Roya werkt met de producten van Dermaviduals, samengesteld uit plantaardige en huid-identieke ingrediënten. Alle producten van Dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale oliën, conserveringsmiddelen,
siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan). Wij werken uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en met hoogwaardige apparatuur.

We hopen u snel te zien!

Parisa Jahangard

Huidtherapeut

Door het volgen van verschillende trainingen, congressen, nascholingen en het voortdurend verhogen van mijn expertise geven mij de mogelijkheid om de cliënten optimaal te adviseren en te behandelen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten en heb ik een certificaat van het kwaliteitsregister Paramedici.

Bij ons in de kliniek werken wij met de nieuwste technieken en velen mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Hierbij kan je denken aan Medische Peelings, Laserbehandelingen, Skin Pen Microneedling, Microneedling + Radiofrequentie, Lichttherapie, combinatietechnieken en nog veel meer.

Hiernaast werken we op dagelijkse basis samen met diverse disciplines voor het aanbieden van een optimaal behandelplan.​ Bij een persoonlijk behandelplan wordt gekeken naar lange termijn behandelplannen, preventieve aanpak en het toepassen van combinatietechnieken.

Bij ons kun je een deskundig en eerlijk advies verwachten bij een persoonlijke behandeling.

Arezoo Jahangard

MONDHYGIENISTE EN SKIN EXPERT

Zowel persoonlijk als in mijn werk gebruik ik graag de mooiste eigenschappen van mijn wortels in de Perzische cultuur, waarmee ik je graag warm onthaal en volledig op je gemak breng. Zelfs als je angstig bent of opkijkt tegen een behandeling van jouw mond of huid.

In 2014 studeerde ik af als Bachelor of Health aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en behaalde ik mijn diploma in Mondzorgkunde. Bovendien heb ik voor die tijd al mijn diploma als tandartsassistente behaald en werkte ik als paro- preventieassistente.Bovendien ben ik als mondhygiëniste bij DS Clinic lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM). Daardoor ben ik op de hoogte van alle recente onderzoeken en nieuwe inzichten, bijvoorbeeld dankzij mijn bezoeken aan congressen en het volgen van actuele cursussen.

Ik ben gespecialiseerd in zowel mondhygiëne voor volwassenen als voor kinderen. Met name de jeugdtandverzorging vraagt om een nauwkeurige en betrokken aanpak. In mijn parodontale zorg voor kinderen stel ik ze graag gerust, om zelfs angstige kinderen en kinderen met een beperking een fijne ervaring met mondhygiëne en huidverzorging te bieden.

Ik werk op diverse locaties; voor huidverzorging in Zaandam en voor mondverzorging In Zaandam en Spijkenisse.