Een mooie huid nu en in de toekomst !

De Collageen Booster lichttherapie is de meest natuurlijke en tegelijkertijd meest effectieve behandeling voor een mooie huid. Het bijzonder samengestelde licht (photonen) brengt huidbiologie en wetenschap samen.

Ziet u in de spiegel de (eerste) tekenen van veroudering? En wilt u dit graag afremmen en verbeteren? Dan is het is belangrijk te weten dat zowel die zichtbare symptomen als ook de onderliggende oorzaak aan moet worden gepakt. En dat is precies wat de Collageen Booster lichttherapie doet. Van binnenuit alle lagen van uw huid revitaliseren, verstevigen en verjongen. Zo wordt het natuurlijke tempo van uw huidveroudering enorm afgeremd met als gevolg een stralende gezonde huid.

De behandelingen met de Collageen Booster zijn veilig, volledig pijnloos en er is geen sprake van enige hersteltijd. De behandelingen worden juist ervaren als zeer ontspannend en effectief.

Collageen Booster lichttherapie

De huidbehandeling met de Collageen Booster werkt op basis van heel specifiek samengestelde lichtgolven. Dit licht is zo afgestemd dat het op een volledig natuurlijke en veilige manier door alle lagen van uw huid wordt opgenomen en zo door uw huidcellen verwerkt. Samen met de diepe thermische effecten zorgt dit ervoor dat de huid als het ware op een jongere, energiekere manier gaat functioneren. Daardoor verhoogt o.a. de aanmaak van collageen in uw huid met maar liefst 500%, verantwoordelijk voor de stevigheid van uw huid. Plus, stijgt ook de aanmaak van nieuw elastine, voor huidelasticiteit  en huideigen Hyaluron, voor een optimale vochtigheidsfactor.

Met unieke filters

Door middel van de unieke filters van de Collageen Booster kunnen wij precies bepalen welk licht en welke intensiteit voor uw huid het meest geschikt is. Zo wordt elke behandeling door ons speciaal voor u samengesteld.

Een mooie en gezonde huid aan de buitenkant

Onze Collageen Booster lichttherapie zorgt voor  een verbeterde huidstructuur met een gezonde huidskleur. Het verfijnt lijntjes en rimpels, bouwt aan een stevigere, veerkrachtige en soepele huid die optimaal gehydrateert is. En als belangrijkst anti-aging effect, het remt uw natuurlijke huidveroudering af.

Een gezonde huid aan de binnenkant

Onze Collageen Booster lichttherapie geeft een 8-voudige verhoging van de bloedsomloop, een bijna verdubbeling van de partiële zuurstofdruk in het bloed en een ultieme verhoging van de cellulaire energie (ATP) voor actieve en optimale huidfuncties. Aanmaak nieuwe kleine haarvaatjes en bevorderen van een gezonde celgroei. Daarnaast zorgt dit bijzondere licht voor tal van positieve gezondheidseffecten.

Medisch gecertificeerd

De Collageen Booster lichttherapie is een gecertificeerd, medisch klasse 2a systeem. Het enige lichtsysteem ter wereld met het unieke en gepatenteerde waterfilter. Dit filter zorgt ervoor dat er diepe thermische effecten ontstaan in de levende lagen van de huid, zonder enig gevaar van oververhitting of verbranding van de epidermis/opperhuid. De ontwikkeling van dit apparaat heeft plaatsgevonden onder strenge medische keuringsnormen. Onderzoeken door o.a. Drs. Mark Hartel van de Klinikum Dortmund hebben aangetoond dat medisch behandelde patiënten 50% minder last van wondinfecties en complicaties na een operatie. Toepassing van de Collageen Booster lichttherapie versnelde de wondgenezing aanzienlijk en versterkte tevens het afweersysteem.

Wanneer de Collageen Booster

De Collageen Booster lichttherapie kunt u als een losse (onderhoud) behandeling boeken, of als opbouwkuur. Daarnaast bieden wij deze therapie aan als aanvulling op een gezichtsbehandeling. Heel goed te combineren met bijvoorbeeld een bindweefselmassage of een Meso behandeling. Samen dragen zij nog sterker bij aan het verbeteren van uw totale huidconditie.

De behandeling met collageen Booster therapie wordt uitgevoerd met samengestelde actieve biologische vegan ingrediënten custom made met vitamine masker

HighLights van de Collageen Booster lichttherapie op een rijtje

  • Afremmen van uw huidveroudering
  • Meer energie voor de huidcellen
  • Verbeterde huidfunctie
  • Betere doorbloeding
  • Stimulering van aanmaak collageen, elastine en Hyaluron
  • Verfijning van lijntjes en rimpels
  • Betere zuurstoftoevoer in de huid
  • Betere hydratatie
  • Gezonde uitstraling van de huid
  • Totale ontspanning tijdens de behandeling

Afspraak maken