DMK Enzyme Therapy is een geavanceerde behandeling die diep in de cellen werkt en de structuur en functies van de huid verbetert. Gebaseerd op enzymen, is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes en helpt het bij een breed scala aan huidproblemen en -condities. De indrukwekkende resultaten onderscheiden deze behandeling van andere traditionele schoonheidsbehandelingen.

**Wat zijn enzymen?**
Enzymen zijn eiwitten die in elke cel van ons lichaam voorkomen en chemische reacties binnen of buiten een cel activeren. Ze kunnen stoffen zowel opbouwen als afbreken. DMK Enzyme Therapy, op basis van enzymen, verwijdert afvalstoffen en schadelijke stoffen uit de huid en stimuleert de productie van collageen. Het verbetert de zuurstofvoorziening in de huid, wat essentieel is voor de gezondheid van de huid en de energieproductie in de cellen.

**Het plasmatische effect**
DMK Enzyme Therapy creëert een plasmatisch effect in de huid. Dit effect is direct zichtbaar na het verwijderen van het DMK Enzyme Masker en zorgt voor een verhoogde toevoer van zuurstofrijk bloed naar de huid. Het resultaat is een strakkere, pulserende huid.

**Waarom kiezen voor DMK Enzyme Therapy**
DMK Enzyme Therapy is een totaal behandelconcept dat zich richt op het verbeteren van huidconditie en hydratatie, en is effectief voor diverse huidproblemen. Veel huidproblemen ontstaan door vochtverlies door een beschadigde huidbarrière. Deze unieke behandeling biedt iedereen de kans op een gezonde, mooie huid door de DMK Huid Revisie en Huid Lifting concepten.

**DMK Huid Revisie**
Dit concept is geschikt voor het behandelen van:
– Acne, rosacea, en pigmentvlekken
– Huidirritaties, eczeem, en reactieve huid
– Gebarsten, droge, of rode huid
– Vale huid en problemen in het ooggebied

**DMK Huid Lifting**
Dit concept helpt bij:
– Huidveroudering door fijne lijntjes en rimpels te behandelen
– Huidverslapping door de gezichtsspieren te versterken

**Wat DMK Enzyme Therapy doet:**
– Stimuleert bloedcirculatie en zuurstofvoorziening
– Bevordert lymfedrainage
– Verwijdert gifstoffen en vrije radicalen
– Stimuleert collageenproductie

**Wat kunt u verwachten?**
Bij een DMK Huid Revisie kuur bepalen we de belangrijkste probleemzones, voeren een huidscan uit en stellen een persoonlijk behandelplan op. U bereidt uw huid voor op het enzymmasker door 2-4 weken voorafgaand DMK-producten thuis te gebruiken. Na 2-4 weken start de behandeling met DMK Enzyme Masker 1. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen we een kuur van 4 behandelingen (1 keer per week) volgen. Na de kuur personaliseren we de behandeling met extra maskers en/of exfolianten.

**Het DMK concept**
Het DMK Enzyme Therapy concept bestaat uit behandelingen plus thuisproducten voor optimale resultaten.

**DMK Enzym Maskers**
Er zijn 3 DMK Enzym Maskers, die allemaal samenwerken met de huid voor een uniek plasmatisch effect:
– **DMK Enzyme Masker 1**: Verbetert huidfuncties en stimuleert de collageenproductie.
– **DMK Enzyme Masker 2**: Werkt als een spiersamentrekker en huidverstrakker, versterkt de verslapte huid.
– **DMK Enzyme Masker 3**: Versterkt weefsel en spieren, gebruikt bij huidveroudering, rosacea, acne en ontstoken huidaandoeningen.

**Is de behandeling pijnlijk?**
Nee, de behandeling is niet pijnlijk, maar kan een pulserend gevoel en jeuk veroorzaken, vooral tijdens de eerste behandelingen. Het masker voelt strak aan en heeft een inwerktijd van 45 minuten.

**Het begin en resultaat**
DMK Enzyme Therapy begint met een Meet & Treat: een intakegesprek, huidscan en korte DMK-behandeling om de producten optimaal te gebruiken. Na ongeveer 2-4 weken krijgt u DMK Enzyme Masker 1, gevolgd door een kuur van 4 behandelingen (1 keer per week). Indien tevreden, kunt u ook kiezen voor maandelijkse behandelingen. Correcte voorbereiding is essentieel voor optimale Enzyme Therapy en het vermijden van heftige reacties.

Door het volledige DMK-concept te volgen, kunnen resultaten worden behaald binnen 3 tot 6 maanden.