Over de gezichtsbehandeling van de donkere, getinte of gekleurde huid huid

We zijn allemaal mensen en van binnen daarom precies hetzelfde. Toch zitten er belangrijke verschillen tussen de donkere, getinte of gekleurde huid en de lichte huid. Wist je bijvoorbeeld dat de pigmentcellen bij mensen met een donkere huid veel actiever zijn dan bij mensen met een blanke huid? En dat de korrels pigment die worden afgegeven groter zijn?

Onze specialisten weten hoe de gezichtsbehandeling voor een donkere, getinte of gekleurde huid huid het best werkt. We houden rekening met de verschillen met een lichte huid, ook al hebben de donkere en lichte huid evenveel pigmentcellen. We kennen de overeenkomsten en de verschillen, zodat we daar tijdens de behandeling rekening mee kunnen houden.

Huidklachten bij een donkere, getinte of gekleurde huid huid

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen met een gezichtsbehandeling voor een donkere, getinte of gekleurde huid huid? Huidaandoeningen zijn vaak heftiger bij mensen met een donkere huid. Bovendien zijn roodheid en ontstekingsreacties lastiger te herkennen, waardoor sommigen er te lang mee blijven doorlopen.

Onze specialisten komen de volgende huidklachten regelmatig tegen:

 • Pseudofolliculitis barbae
  Een vorm van ingegroeide haren en ontstekingen in de baardstreek, meestal bij mannen met een donkere huid.
 • Postinflammatoire hyperpigmentatie
  Licht- tot donkerbruine pigmentvlekken. Dit is het gevolg van ontstekingen, acné, irritatie of beschadiging van de huid.
 • Dermatosis papulosa nigra
  Bruine of zwarte goedaardige bultjes die veel voorkomen bij mensen met een donkere huid.
 • Acné keloidalis nuchae
  Een woekering van littekenweefsel rond de haarzakjes in de nek. Dit komt veel voor bij mannen met een donkere huid, door het te kort afscheren van de haren.

Gezichtsbehandeling voor de donkere, getinte of gekleurde huid huid

Op zoek naar een gezichtsbehandeling voor de donkere, getinte of gekleurde huid huid? Onze specialisten weten waar u last van kunt hebben en hoe we dat vakkundig moeten behandelen.

Interesse in gezichtsbehandeling voor de donkere, getinte of gekleurde huid huid? Bel ons op telefoonnummer 06 23 20 51 81 of gebruik het online contactformulier (http://huidinstituutroya.nl/contact/). We horen graag van u.

Adres
Jan steenstraat 7a
1506 LN Zaandam

Telefoon: 06 – 23 20 51 81

Afspraak inplannenNeem contact op