Over de gezichtsbehandeling op maat

Onze meest populaire gezichtsbehandeling is gezichtsbehandeling op maat! Deze is speciaal gemaakt voor elke huidbehoeften! Er is een variatie van 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterend, kalmerend of diepreinigend. Afhankelijk van uw huidtype selecteren we de meest geschikte producten. Deze behandeling bestaat uit huidanalyse, reiniging, exfoliatie, gezichtsmassage met puur avocado olie, herstellende & voedende op maat gemaakte en vitamine masker met vitaminen A, C, E, F + provitamine B5.  En als ons cadeau voor u, kunt u genieten van een ontspannende schouder-, nek- en hoofdhuidmassage om uw behandeling te voltooien. Met een gezichtsbehandeling op maat om de 4 tot 6 weken houd je de huid actief en verzorgd, je huid vernieuwd zich elke 28 dagen, met een stimulerende behandeling elke 4 weken weet je zeker dat je goed zit.

Heeft u last van fijne lijntjes, huidveroudering of acne-littekens? Net als bij zonbeschadiging, pigmentstoornissen en bijvoorbeeld striae of een rokershuid kunnen we u goed helpen. We doen dat met een gezichtsbehandeling op maat.

Hoe werkt onze gezichtsbehandeling op maat?

Benieuwd hoe we u met onze gezichtsbehandeling op maat kunnen helpen? We bieden 3 soorten behandelingen aan:

 • Hydraterend
 • Kalmerend
 • Diepreinigend

Om de juiste behandeling te kiezen bekijken we met een huidcamera welk type huid u heeft. Zo vinden we de meest geschikte producten en behandeling, waar we u uiteraard meer over kunnen vertellen tijdens het consult.

Tijdens de behandeling maken we een huidanalyse, zorgen we voor de reiniging en gaan we aan de slag met de exfoliatie, een gezichtsmassage met pure avocado-olie en een herstellend en voedend op maat gemaakt masker. Het gaat om een vitaminemasker, waarin we de vitamines A, C, E, F en provitamine B5 met elkaar combineren.

Bovenop de gezichtsbehandeling op maat ontvangt u van ons een ontspannende schouder-, nek- en hoofdhuidmassage om heerlijk bij te komen van de behandeling.

Huidscan met huidcamera

Voordat we beginnen met onze gezichtsbehandeling op maat maken we een huidscan en uitgebreide analyse. Uiteraard nodigen we u graag uit om een kijkje te komen nemen naar de resultaten. Zo ziet u de zichtbare én onzichtbare conditie van uw huid.

We laten een uitgebreide analyse zien, natuurlijk met een fotoscan die u via e-mail van ons ontvangt. Bovendien brengen we een persoonlijk huidadvies uit.

We maken foto’s op een aantal punten van het gezicht, waarvoor we gebruik maken van een speciale huidcamera. Daarmee brengen we zowel de toplaag als de onderlaag van de huid goed in beeld. U ontvangt van ons twee foto’s, waarmee we de structuur onder de huid in kaart brengen. Op basis daarvan zorgen we voor de gezichtsbehandeling op maat, waarmee we zorgen voor een fijne, verzorgde en stralende huid.

Een actieve en verzorgde huid

Met onze gezichtsbehandeling op maat zorgt u voor een actieve en verzorgde huid. Onze klanten komen iedere 4 tot 6 weken terug voor de behandeling. De huid vernieuwt zich iedere 28 dagen, dus door na die periode onze behandeling weer te ondergaan weet u zeker dat u goed zit.

Interesse in onze gezichtsbehandeling op maat? Bel ons op telefoonnummer 06 23 20 51 81 of gebruik het online contactformulier (http://huidinstituutroya.nl/contact/). We horen graag van u.

Op maat:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidveroudering
 • Acne-littekens
 • Littekens
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove poriën/grove huidstructuur
 • Striae / striemen
 • Rokershuid
 • Vermoeide grauw uitziende huid
 • Alopecia / kaalheid

Aantal behandelingen

Vanaf 2 weken

Duur behandeling
30, 60, 70 en 80 minuten

Afspraak inplannenBekijk tarieven