IPL PHOTO FACIAL

Last van pigmentvlekken, diffuse roodheid en couperose? De Photo Facial Behandeling geeft jou binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. IPL (Intense Pulsed Light), is een effectieve methode om roodheid en pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren.

Deze behandeling wordt middels Twain IPL van Deutto MT EVO uitgevoerd. De Twan IPL heeft een brede laserkop van 2cm en een golflengte van 550 nanometer. Dit brengt heel veel warmte in de huid, waardoor de collageencellen worden geactiveerd en verveelvoudigd. Het maakt jouw huid steviger en strakker, de poriën worden fijner, de roodheid neemt af evenals acne, pigmentvlekken, rimpels en couperose.

 

WAAROM DEZE BEHANDELING?

De IPL Photo Facial is een mooie methode om de huid te egaliseren. Het werkt goed tegen couperose, roodheid en de door zonneschade veroorzaakte pigmentvlekken.

 

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

Eerst wordt jouw huid gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna wordt er een koelingsgel aangebracht op jouw huid. Vervolgens krijg je een speciale beschermingsbril voor het beschermen van jouw ogen. De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Een IPL Photo Facial maakt gebruik van precieze lichtenergie om gepigmenteerde delen van jouw huid aan te pakken. Aangezien IPL Photo Facials niet-chirurgisch en niet-invasief zijn, kan deze behandeling ongeveer één keer per maand of één keer per vier weken worden uitgevoerd totdat het gewenste resultaat is bereikt. Voor een lange termijn doelstellingen raden we een kuur aan van 3 behandelingen met een pauze van 4-6 weken om het gewenste resultaat te behalen.

 

HOE ZIET DE HUID NA DE BEHANDELING ERUIT?

Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gevoelig en voelt warm aan. Na de behandeling geniet jij meteen van een stralende glow. De huid kan ongeveer 1 dag post-behandeling wat rood aandoen en warm aanvoelen.

 

HET RESULTAAT

Direct na de behandeling wordt de huid merkbaar steviger, voller en krijg je een mooie glow. Na vier weken zie je zichtbare vermindering in de roodheid en pigmentvlekken en een egalere huid.

 

POST-TREATMENT VERZORGING

Na de behandeling kan de huid gekoeld worden met een coldpack om verlichting te gevenVermijd na de behandeling een sterke huiddoorbloeding van de huid. Om een optimaal effect uit de behandeling te halen, raden wij met nadruk af om de eerste vijf dagen na de behandeling actief te sporten of zware inspanningen te leveren, alcohol te nuttigen, naar de sauna te gaan, de huid te scrubben, te stomen of te masseren.

Zwelling onder de ogen kan voor een deel voorkomen worden door ’s nachts een extra kussen onder uw hoofd te leggen of het hoofdeinde van het bed hoger te zetten. De zwaartekracht kan dan zijn werk kan doen.

Blijf tijdens de behandelperiode tot minimaal drie weken na de laatste behandeling met het behandelde gebied uit de zon. Kan je de zon niet vermijden, gebruik dan regelmatig een zonnebrandcrème met factor 30 of hoger.

Afspraak inplannenBekijk tarieven

De IPL Photo Facial is geschikt bij:

  • Acne
  • Roodheid, Couperose en Rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Verjonging van de huid
  • Huid met zonbeschadiging

De IPL Photo Facial is geschikt voor:

  • Gelaat
  • Hals en decolleté
  • Handen
  • Lichaam