Laserbehandelingen met de Alpha

Huidinstituut Roya in Zaandam maakt gebruik van de IPL Alpha. De Alpha laser is een apparaat met twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Met de Alpha kunnen diverse huidproblemen worden behandeld. De 3D IPL-technologie van de Alpha werkt met hoge frequenties en een aangewezen tip-temperatuur. Hierdoor kunnen we met krachtige joules en een hogere puls werken, waardoor de behandeltijd wordt verkort en het resultaat sneller wordt bereikt.

Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief, en in de meeste gevallen met minimale tot geen hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen advies op maat geven over welke behandeling het beste bij jouw huid past en echt resultaat kan leveren.

Wat kunnen we allemaal met de Alpha laser?

– Anti-aging/huidverjonging
– Permanente ontharing
– Pigmentvlekken verwijderen
– Ontsierende vaatjes verwijderen
– Algehele roodheid verminderen
– Actieve acne verminderen

Bijna alle behandelingen vallen onder ‘fotoverjonging’, waarbij de huid sterker, gezonder en egaler wordt gemaakt, alsof je een filter hebt gebruikt. Een gezonde huid vertoont namelijk geen zichtbare (en onzichtbare) huidschade zoals plekjes, vlekjes of vaatjes.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we precies uitleggen welke opties ideaal zijn om jouw huid te verbeteren en te onderhouden.

Doet de behandeling pijn?

Het geïntegreerde contactkoelsysteem van Formatk en 5 behandelmethodes zorgen voor maximaal comfort tijdens elke fase van de behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Over het algemeen zijn de resultaten van ontharingsbehandelingen zichtbaar na de eerste sessie. Houd er echter rekening mee dat elke patiënt uniek is en dat de resultaten kunnen variëren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We raden altijd aan om je eigen wensen met je behandelaar te bespreken. Meestal variëren het aantal behandelingssessies van 6-8, afhankelijk van het behandelgebied en je persoonlijke kenmerken. We adviseren om de behandeling eens per jaar te onderhouden.

Welke huidtypes zijn te behandelen?

De geavanceerde 808nm laserdiode-technologie van Formatk kan alle huidtypes behandelen.

Afspraak inplannenBekijk tarieven

Behandelmogelijkheden

Zie onze lijst met tarieven voor de prijzen per te behandelen zone. Bij het combineren van meerdere zones, ontvangt u 10% korting.