De ‘No Needle Skin Booster PRX-T33’ is de nieuwste behandelmethode zonder gebruik van naalden, met direct zichtbaar resultaat.

 • Intensieve hydratatie
 • Herstelt de uitstraling, elasticiteit en teint van de huid
 • Verbetert de conditie en structuur van de huid
 • Meer aanmaak van collageen en elastinevezels
 • Ongekende revitalisatie zonder beschadigingen
 • Stimuleert fibroblasten en groeifactoren

Hoe werkt de No Needle Skin Booster PRX-T33
De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.
De unieke combinatie zet de huid aan tot het regenereren (vernieuwen) en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren en zorgt voor een voortdurende stimulatie en aanmaak van collageen en elastine vezels.
Naast een exfoliërende en ablatieve werking heeft TCA een belangrijke bio-revitaliserende functie. De TCA 33% stimuleert de papillaire dermis en activeertde fibroblasten. Waterstofperoxide (H2O2) verhoogt de reactie en het effect op de bio-revitaliserende werking van de TCA.
TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Waterstofperoxide heeft een hoog tropisme (gerichte stimulatie van de groeifactoren) en dringt snel door in de oppervlakkige huidcellen van de epidermis, terwijl de waterstofionen in de TCA de epidermis en de dermis langzamer binnendringen en een dieper niveau bereiken.

Kenmerken en VoordelenBenieuwd naar de kenmerken en voordelen van de behandeling met No Needle Skin Booster PRX-T33? We zetten de belangrijkste voor u op een rij:>

 • Het effect is direct zichtbaar
 • Geen last van frosting
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Korte behandeltijd: slechts 15 minuten
 • Geschikt voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd
 • Met No Needle Skin Booster PRX-T33 ervaart u een instant boost, door de huid intens te hydrateren, de natuurlijke glans te herstellen en weer te zorgen voor een gladde en stevige huid. Bovendien profiteert u van krachtige anti-aging, waarvan het optimale effect na 4 behandelingen zichtbaar is. U heeft minder last van rimpels en verslappingen.
 • Het effect van de No Needle Skin Booster PRX-T33-behandeling houdt 6 tot 8 maanden aan. Bovendien kan WiQo Dermocosmetic Home Care-assortiment als nabehandeling zorgen voor een versterkend effect. En kiest u voor andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP en draadlift? Het gaat daarmee uitstekend samen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig met de No Needle Skin Booster PRX-T33?
De No Needle Skin Booster PRX-T33-behandeling zorgt voor een belangrijke boost, zonder zichtbaar te vervellen. Normaal gesproken zijn 3 tot 5 behandelingen voldoende, steeds met een pauze van 2 weken. Dat kan eventueel in de zomer, al is het dan belangrijk om de huid goed te beschermen met een dagcrème.

Wat kost de behandeling van de No Needle Skin Booster PRX-T33?
De No Needle Skin Booster PRX-T33 kost €X per behandeling. We bespreken vooraf hoeveel behandelingen we doen, om op basis daarvan de totale kosten te berekenen. Na iedere behandeling krijgt u een verzorgingsset voor dag en nacht mee naar huis.
Interesse in de No Needle Skin Booster PRX-T33? Bel ons op telefoonnummer 06 23 20 51 81 of gebruik het online contactformulier (http://huidinstituutroya.nl/contact/). We horen graag van u.

Wat zie ik na de behandeling met de No Needle Skin Booster PRX-T33, ga ik vervellen?
De meeste mensen vervellen niet na behandeling met No Needle Skin Booster PRX-T33. Toch is iedere huid anders, dus is het belangrijk om de instructies goed op te volgen. En heeft u vragen of twijfels? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer.

Wil je een vrijblijvende huidanalyse of deze afspraak inplannen? Ga naar deze pagina en boek 24/7 je afspraak in.