Ervaringen

Serena S.
Serena S.
13:46 13 Jul 24
Altijd een geweldige ervaring bij Roya! Al een paar keer de micro needling behandelingen gehad en gisteren een heerlijke peeling! Mijn huid is aanzienlijk verbeterd. Roya laat je altijd welkom voelen en geeft je uitgebreid advies over welke producten je het beste kan gebruiken en welke niet. Tot gauw weer, Roya!
Parmis_h
Parmis_h
12:42 26 May 24
Zeer tevreden over de Blue Peel. Mijn huid straalt weer en voelt fris aan.
Akram K.
Akram K.
12:18 26 May 24
Een geweldige microneedling behandeling gehad met goed resultaat, echt aan te bevelen als je echt huidverbetering wilt. Ook het verwijderen van pigmentatie met IPL laser is zeer goed gelukt, ik ben er erg tevreden mee! Dankjewel Roya!
Whitney S.
Whitney S.
08:20 29 Apr 24
I am SO happy that I found Roya. She is absolutely excellent at what she does and truly helped transform my skin. She is professional and took the time to analyze my skin and put me on a treatment path which has made my skin more clear than ever before. I fully trust her and am so grateful for her expertise. Thank you, Roya!
Maia I.
Maia I.
10:02 15 Apr 24
Roya is een zeer deskundige professional met veel passie voor de verbetering van mijn huid en ze geeft goed en kundig advies. Fijn is dat de behandeling echt speciaal op maat van mijn huid is. Ik ben erg tevreden!
Connie C.
Connie C.
16:35 14 Mar 24
Amine B.
Amine B.
17:50 16 Dec 23
Mijn eerste indruk is professioneel advies en gaat mee met nieuwe technologieën, wat mijn voorkeur heeft! Prettige ruimte, vriendelijke en duidelijke uitleg, eerlijk advies. Ik kom zeker terug.
MOQE
MOQE
19:25 22 Nov 23
Hele fijne ervaring en behandeling bij een topbedrijf! ❤️ook voor mannen hebben ze hele goede behandelingen
Lizet S.
Lizet S.
09:58 22 Nov 23
Ik zit nu ongeveer een jaar bij Roya. Mijn acnegevoelige huid is echt zo enorm verbeterd! Ik heb precies gedaan wat zij zei en met slechts 2 producten (veel minder dan voorheen) heb ik nu nauwelijks meer acne.Bedankt Roya!
Marion
Marion
14:54 18 Nov 23
Voor alles wat mijn huid betreft vertrouw ik op Roya: reinigen, cremes en (nieuwe) behandelingen. Echt heel fijn dat iemand met verstand van zaken mij kan adviseren. En daarnaast is Roya ook nog een fijn en warm persoon.
Sina T.
Sina T.
19:49 16 Nov 23
Roya Kashani is fantastisch als huidexpert! Ik onderging onlangs een Cool Peel laserbehandeling, en ik ben enorm blij met het resultaat. Roya's professionaliteit en kennis maken haar de ideale keuze. Mijn huid voelt nu gladder en stralender aan. Een aanrader voor wie op zoek is naar een deskundige huidexpert met innovatieve behandelingen!
Sahra El H.
Sahra El H.
13:15 02 Nov 23
Marieke de K.
Marieke de K.
13:59 20 Oct 23
Al jaren kom ik bij Roya. Ze is met recht een huidspecialist. Of het nu gaat om een op je eigen huid toegespitste behandeling of een lymfedrainage, het is altijd een feestje om een behandeling van Roya te krijgen.
sandra D.
sandra D.
08:34 20 Oct 23
Bij Roya gaat het verder dan een schoonheidsbehandeling. Zij is een koningin als het om huidverbetering gaat. Heel kundig en gaat zeer professioneel om met het stellen van een huiddiagnose en past daar een geschikte behandeling op aan! Zonder Roya zou mijn huid er na chemo therapie nog heel slecht uit hebben gezien. Ik voel mij veel zekerder en blijer nu zij mij behandeld heeft!! Waarvoor mijn enorme dank!! Ik raad het iedereen aan!!! Een dikke 10!!!
Hans de Ruyter de W.
Hans de Ruyter de W.
07:17 20 Oct 23
Uiterst tevreden mbt de gezichtsbehandeling. Ik kom zeker terug voor microdermabrasie en mesotherapie.
sushma
sushma
08:59 16 Oct 23
Heb rosacea. Behandelingen en crèmes gehad die geweldig zijn. Na 3 maanden geweldige resultaat. Heel erg blij mee. Ik blijf bij Roya voor behandelingen en crèmes. Bedankt Roya 😘
Niesh
Niesh
12:20 02 Jun 23
Geweldige ervaring. Ik heb nu inmiddels 3 behandelingen gehad en heb mijn huid nog nooit zo mooi maar vooral gezond gezien!Ik heb een donkere huid en ben al bij vele specialisten geweest die dit resultaat nog niet hebben kunnen bereiken.Zij heeft veel kennis van de donkere huid en legt alles tot in de details uit.Ik raad Roya 100% aan.
Anton P.
Anton P.
11:48 24 May 23
Heel goed en aardig
Yvonne P.
Yvonne P.
15:19 04 May 23
Kundig, sfeervol, duidelijke uitleg over mijn huid en mijn wensen.Een aanrader in de Zaanstreek voor uzelf
Albert P.
Albert P.
18:02 28 Mar 23
Erg veel baat bij de producten. (Atopisch eczeem) eerlijk en deskundig advies.
Margreet S.
Margreet S.
16:24 23 Mar 23
Deskundig en eerlijk advies en deskundige en zeer hygiënische behandeling bij Roya. Relaxt en ontspannen en gewenst resultaat.
Emine C.
Emine C.
18:32 17 Mar 23
Wat een vakkundigheid, klantvriendelijkheid heb ik ervaren bij Huidinstituut Roya. Van mijn een 5 sterren plus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Regina G.
Regina G.
16:24 07 Mar 23
Heb wederom heerlijke en ontspannende lymfe drainage behandeling gehad en mijn huid ziet er fantastisch uit. Roya is zeer deskundig gastvrij en zorgzaam echt ‘n aanrader ga zo door Roya 👍 je krijgt van mij ‘n tien met ‘n griffel!!top
Kimia K.
Kimia K.
17:38 08 Nov 22
2 weken geleden voor de tweede keer bij Roya geweest. Deze keer voor de vivacy radio frequentie microneedling behandeling. Roya heeft mij alles heel precies en geduldig uitgeleg en de resultaten zijn geweldig. Mijn huid straalt en voelt veel beter aan! Super bedankt Roya! Ik kom zeker terug!
Dietrich S.
Dietrich S.
15:32 02 Sep 22
sandra de L.
sandra de L.
15:09 26 Jul 22
Tara K.
Tara K.
21:59 21 May 22
Fantastische behandeling gehad met vivace rf microneedling met een goed resultaat. Bovendien kreeg ik een goed advies! Ik ben blij met de Vegan producten en mijn huid is na enkele weken er echt op vooruit gegaan
Gerdy K.
Gerdy K.
19:06 18 May 22
Als je rode vlekjes van je gezicht wil halen, dan naar Roya. Zij doet het heel professioneel en goed!
Jacinta H.
Jacinta H.
17:07 12 May 22
Ik heb vandaag weer een heerlijke gezichtsbehandeling behandeling gehad voor de donkere huid. Ik kom nu al drie jaar bij Huidinstituut Roya en het bevalt mij uitstekend. 👍🏽🌺
Githa J. R.
Githa J. R.
21:58 30 Apr 22
Ramon E.
Ramon E.
13:53 07 Nov 21
Perfect geholpen. Naast dat je merkt dat alle huidkennis aanwezig is, besteed men ook veel tijd aan het creëren van een ontspannen bezoek.
Samantha A.
Samantha A.
18:27 29 Jul 20
Sinds kort laat ik mijn gezicht behandelen door Roya. Binnen 3 maanden is mijn huid zichtbaar hersteld. Wat ik fijn vind, is dat Roya gespecialiseerd is in de gekleurde huid. Zij is zeer deskundig en geeft goed advies m.b.t. de producten. Een geweldige vakvrouw!
Pariy T.
Pariy T.
09:53 28 Jul 20
In de afgelopen 18 jaar heb ik de verzorging van mijn huid aan niemand kon toevertrouwen.In mijn zoektocht naar een behandeling tegen hyperpigmentatie ben ik Roya instituut tegengekomen.Een heerlijke behandeling door een vakkundige professional gehad.Roya is attent, vriendelijk en werkt met passie!Ik vertrouw haar deskundigheid en mijn huid geniet elke keer weer van haar oplossingsgerichte behandeling!
Mohanna7 M
Mohanna7 M
16:52 23 May 20
Ik heb een zeer goede ervaring gehad hier! super mooi, hygiënisch en rustgevende salon. Met behulp van een huid camera werd mij alles duidelijk uitgelegd , dat was nieuw voor mij en beviel me zeer! ik kom zeker terug! Bedankt Roya!
Ari
Ari
16:35 23 May 20
D. Y.
D. Y.
22:18 09 Feb 20
Ik heb recentelijk door Roya mijn gezicht laten behandelen middels een chemische peeling. Daarnaast heb ik producten van Dermaviduals aangeschaft bij haar. Ik ben blij dat er zo een vakbekwame huidspecialist/dermatoloog in de buurt gevestigd is. De toegevoegde waarde die Roya biedt is indrukwekkend. Ik heb heel veel advies kunnen genieten. Ik blijf klant!
Rianne den H.
Rianne den H.
07:56 13 Apr 19
Roya kent mijn huid erg goed, is door omstandigheden behoorlijk beschadigd, maar door Roya's behandeling en adviezen over crême en manier van verzorgen ben ik gewoon enorm tevreden.
Wilma Van Den H.
Wilma Van Den H.
17:29 09 Apr 19
Een aimabel persoon. Krachtig. Professioneel.Heb zeer goede ervaringen met Roya. Ter zake kundig zonder commerciele opsmuk.Ga ALTIJD met een voldaan gevoel naar huis.Lieve groet .Wilma van den Hurk
Ellen T.
Ellen T.
14:38 09 Apr 19
Al enige jaren ben ik klant bij Roya in Heusden en ben erg tevreden over haar. Ze is heel professioneel, erg vriendelijk en geeft goede adviezen zonder opdringerig te zijn. Ze leert op haar vakgebied steeds bij, waardoor ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Roya is een aanrader!Ellen Tiessen
полина С.
полина С.
18:06 08 Apr 19
Ik ben al reeds 3 jaar klant bij Roya in Heusden, en nu regelmatig als ze vanuit haar nieuwe praktijk in Zaandam nog af toe over komt hier naar Brabant. Zij is professioneel, attent en vriendelijk. Geen standaard behandelingen maar echt maatwerk op basis van de toestand van je huid en wat de beste methode kan zijn om die op dat moment te behandelen. Roya is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en in 3 jaar tijd is mijn huid beter dan ooit geworden. Mensen schatten mij gemiddeld 8 jaar jonger dan voorheen. Naar mijn mening de beste huid specialist van Nederland en raad haar iedereen aan.
Nicolette Z.
Nicolette Z.
14:58 08 Apr 19
Eindelijk iemand gevonden die mijn huid heeft weten te verbeteren. Nu bezig met een micro needling behandeling om de schade door acne te herstellen en het resultaat is verbluffend. Roya is zeer professioneel en heeft alle aandacht voor je.
Cindy E.
Cindy E.
19:52 07 Apr 19
Via een flyer ben ik in contact gekomen met Huidinstituut Roya. Ik had erg veel last van hyperpigmentatie door goede uitleg en behandelingen ziet mijn huid er al veel beter uit.Roya laat je foto's van voor en na behandeling zien zodat je zelf ook goed ziet wat de behandelingen doen met je huid. Ik ben Super blij met Roya en blij dat ik zie dat m'n huid er steeds beter uit gaat zien.Wat ik ook belangrijk vind is dat de prijs van de producten betaalbaar is en dat je hier ook super lang mee doet(reinigings creme/facewash/zonnecreme/olie)
Mariska V.
Mariska V.
19:30 07 Apr 19
Heel veel passie voor haar werk en de huid.
Ans van de G.
Ans van de G.
13:47 07 Apr 19
Fijne behandelingen! Je bent in goede handen bijj dezel deskundige schoonheidsspecialiste.
Catharina Van de V.
Catharina Van de V.
12:42 07 Apr 19
Roya is een uiterst vakkundige huidverzorgingsspecialiste die jou centraal stelt en waarbij je je altijd welkom voelt. Een warme en plezierige Salon waar je oprechte aandacht krijgt.
Jennifer V.
Jennifer V.
12:22 07 Apr 19
Wilma B.
Wilma B.
10:10 07 Apr 19
Één behandeling bij Roya is heerlijk een echte aanrader.
Sarina F.
Sarina F.
09:45 07 Apr 19
Heel tevreden over de acnebehandeling. Ik heb peelings, microneedling en reinigingen gedaan en mijn huid ziet er veel beter uit sinds ik naar Roya ga.
Hannie van R.
Hannie van R.
09:08 07 Apr 19
Een behandeling bij schoonheidsinstituut Roya is pure verwennerij! Roya heeft alle aandacht voor je, is zeer professioneel. Is vernieuwend, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! Ze doet er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken en dat lukt haar goed. Ik ben altijd blij als ik naar Roya ga. Een èchte aanrader!!Hannie
Daniel S.
Daniel S.
11:49 06 Apr 19
Heel tevreden met de acnebehandeling en producten. Mijn huid is enorm vooruitgegaan. Dankjewel Roya!
Laura de B.
Laura de B.
16:32 19 Mar 19
Vandaag voor het eerst bij Roya geweest. Werd er heel hartelijk ontvangen met thee en koekjes. De behandeling was heerlijk. Ze vertelde precies wat ze allemaal ging doen, aangepast op mijn huid. De salon was nu nog niet helemaal af, aangezien ze er net is verhuisd, maar ik vond het er nu al erg gezellig. Ik ga hier zeker nog wel vaker naar toe. Bedankt Roya.
Chris van den B.
Chris van den B.
15:21 23 Jan 19
2 keer een behandeling gehad bij Roya voor het weghalen van mijn milia. Ik ben zéér tevreden, ze is zeer deskundig en professioneel.
rosina1977
rosina1977
16:12 21 Jun 18
Hele fijne schoonheidspecialiste, neemt de tijd voor je en stemt haar behandeling af op je persoonlijke behoefte.
enzy A.
enzy A.
10:28 15 Jun 18
Ik heb een hele fijne behandeling bij haar gehad en ik heb ook deskundige advies over producten die ik kan gebruikenBen heel tevreden
Anja R.
Anja R.
07:56 13 Jun 18
Bij Roya krijg je altijd een hele goede uitleg over de behandeling. Ontspannen sfeer en zeer proffesioneel.Is heel gericht bezig, zonder onnodige behandelingen en geeft goede adviezen voor thuis.Heel tevreden.
reza S.
reza S.
16:55 12 Jun 18
Mijn moeder heeft bij Roya micro needling laten doen, we zijn erg blij met het resultaat! Naast het resultaat vond ze ook dat ze professioneel was geholpen en goed uitleg had gekregen. Mijn moeder heeft meerdere behandeling gepland. Bedankt Roya!
Ilse C.
Ilse C.
11:52 05 Jun 18
js_loader