3D -IPL technologie Spark Pro roodheid en vaatjes verwijderen

Roodheid en vaatjes kunnen als heel storend worden ervaren. Roodheid van de huid is een ”aandoening” waarbij er lokaal in de huid afwijkingen zijn met de (oppervlakkige) bloedvaten. Er zijn veel verschillende soorten en vormen van roodheid en opvallende bloedvaatjes.

Een IPL behandeling met de Spark-Pro biedt uitkomst bij storende roodheid en vaatjes op diverse plekken op het lichaam. Door de bloedvaatjes te behandelen kan de huid minder vurig of ‘‘verhit’’ ogen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We lokaliseren het te behandelen gebied. Op dit gebied wordt een laagje gel aangebracht en de huid wordt op een stempelende manier behandelt. Bij elke stempel wordt er een lichtflits of laserstraal afgegeven die het vaatje verhit en laat verdwijnen. Vlak na de behandeling zullen de vaatjes heviger van kleur zijn en meer opvallen. Dit trekt weer snel weg. Na 6 weken zal op resultaat optimaal zijn en al veel vaatjes verminderd of verdwenen zijn.

Om het resultaat te behouden, wordt geadviseerd om jaarlijks een onderhoudsbehandeling in te plannen, er kunnen altijd weer nieuwe plekjes ontstaan.

Gemiddeld zijn er 1 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Behandelmogelijkheden

Zie onze lijst met tarieven voor de prijzen per te behandelen zone. Bij het combineren van meerdere zones, ontvangt u 10% korting.

 

Afspraak inplannenBekijk tarieven